Tittel Kokkehåndboka: en matlaging s- og råstofflære
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Boken er inndelt i to hoveddeler, og i den første delen tas det utgangspunkt i grunnoppskrifter der de elementære metodene for tilberedning og anretning av kald og varm mat beskrives. Det er lagt vekt på å gi tips om gode arbeidsmetoder. Bokens andre del består av en omfattende råstofflære, denne delen kan også fungere som et oppslagsverk. Her vil leseren også finne henvisninger til matlaging sdelen. Boken dekker sammen med Fritz Knotts bok "Oppskrifter" læreplanen for matlaging s- og råstofflære på VK1, kokkefag. Men også andre matinteresserte som vil perfeksjonere seg i matlaging ens kunst, og som vil lære mer om de råstoffene som brukes, vil kunne ha glede av boken. Boken er gjennomillustrert med tegninger og fotografier, det mest i svart/hvitt.
Bibliografi: s. 342
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001458nam 22002171 450
*0018325
*00520110303233700.0
*008011116 2001 a 00nob 2
*015 $a0125105$bBIBBI
*019 $dL$9v
*020 $a82-412-0353-5$bib.
*08231$a641.3$zh
*096 $aMAGASIN RM 641.3 K
*24500$aKokkehåndboka$ben matlaging s- og råstofflære$c[Svein Faugstad ... [et al.] ; redaktør: Knut Arild Melbøe]
*250 $aBokmål[utg.]
*260 $aNesbru$bVett & viten$c2001
*300 $a350 s.$bill. (noen kol.)
*505 $aBibliografi: s. 342
*520 $aBoken er inndelt i to hoveddeler, og i den første delen tas det utgangspunkt i grunnoppskrifter der de elementære metodene for tilberedning og anretning av kald og varm mat beskrives. Det er lagt vekt på å gi tips om gode arbeidsmetoder. Bokens andre del består av en omfattende råstofflære, denne delen kan også fungere som et oppslagsverk. Her vil leseren også finne henvisninger til matlaging sdelen. Boken dekker sammen med Fritz Knotts bok "Oppskrifter" læreplanen for matlaging s- og råstofflære på VK1, kokkefag. Men også andre matinteresserte som vil perfeksjonere seg i matlaging ens kunst, og som vil lære mer om de råstoffene som brukes, vil kunne ha glede av boken. Boken er gjennomillustrert med tegninger og fotografier, det mest i svart/hvitt.
*650 1$aMatvarer og matlaging $xLærebøker$1641.3$2BS$9nor
*700 0$aFaugstad, Svein$emedarb.$jn.
*700 0$aMelbøe, Knut Arild$ered.$jn.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening