Sam Eyde videregående skole

Kokkehåndboka: en matlagings- og råstofflære
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Kokkehåndboka: en matlagings- og råstofflære
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • MAGASIN RM 641.3 K
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2001
Noter
  • Boken er inndelt i to hoveddeler, og i den første delen tas det utgangspunkt i grunnoppskrifter der de elementære metodene for tilberedning og anretning av kald og varm mat beskrives. Det er lagt vekt på å gi tips om gode arbeidsmetoder. Bokens andre del består av en omfattende råstofflære, denne delen kan også fungere som et oppslagsverk. Her vil leseren også finne henvisninger til matlagingsdelen. Boken dekker sammen med Fritz Knotts bok "Oppskrifter" læreplanen for matlagings- og råstofflære på VK1, kokkefag. Men også andre matinteresserte som vil perfeksjonere seg i matlagingens kunst, og som vil lære mer om de råstoffene som brukes, vil kunne ha glede av boken. Boken er gjennomillustrert med tegninger og fotografier, det mest i svart/hvitt. Bibliografi: s. 342
ISBN
  • 82-412-0353-5
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001458nam  22002171  450
*0018325
*00520110303233700.0
*008011116 2001           a          00nob 2
*015  $a0125105$bBIBBI
*019  $dL$9v
*020  $a82-412-0353-5$bib.
*08231$a641.3$zh
*096  $aMAGASIN RM 641.3 K
*24500$aKokkehåndboka$ben matlagings- og råstofflære$c[Svein Faugstad ... [et al.] ; redaktør: Knut Arild Melbøe]
*250  $aBokmål[utg.]
*260  $aNesbru$bVett & viten$c2001
*300  $a350 s.$bill. (noen kol.)
*505  $aBibliografi: s. 342
*520  $aBoken er inndelt i to hoveddeler, og i den første delen tas det utgangspunkt i grunnoppskrifter der de elementære metodene for tilberedning og anretning av kald og varm mat beskrives. Det er lagt vekt på å gi tips om gode arbeidsmetoder. Bokens andre del består av en omfattende råstofflære, denne delen kan også fungere som et oppslagsverk. Her vil leseren også finne henvisninger til matlagingsdelen. Boken dekker sammen med Fritz Knotts bok "Oppskrifter" læreplanen for matlagings- og råstofflære på VK1, kokkefag. Men også andre matinteresserte som vil perfeksjonere seg i matlagingens kunst, og som vil lære mer om de råstoffene som brukes, vil kunne ha glede av boken. Boken er gjennomillustrert med tegninger og fotografier, det mest i svart/hvitt.
*650 1$aMatvarer og matlaging$xLærebøker$1641.3$2BS$9nor
*700 0$aFaugstad, Svein$emedarb.$jn.
*700 0$aMelbøe, Knut Arild$ered.$jn.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Sam Eyde videregående skoleRM 641.5 K