Sam Eyde videregående skole

Korn- og baketradisjoner: kornets og bakingens kulturhistorie i Norge : tradisjonsoppskrifter fra hele landet
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Korn- og baketradisjoner: kornets og bakingens kulturhistorie i Norge : tradisjonsoppskrifter fra hele landet
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • RM 641.815 U
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
  • 2002
Noter
  • Denne boken tar for seg de mange skikkene og tradisjonene som knytter seg til korn, mel og baking. Den retter seg mot kulturhistorisk interesserte og matglade mennesker. Av mel og korn er det grenseløst mye velsmakende bakverk og annet man kan lage, og boken gjengir et stort utvalg tradisjonsoppskrifter fra mange kanter av landet. Siden våre baketradisjoner også har vært påvirket utenfra i mange år, finner man også et utvalg oppskrifter fra andre land som er med på å føre tradisjonene videre. Forfatteren har også skrevet Norsk mat gjennom tidene og Ville bær. Rikt illustrert. Stikkordregister. Bibliografi: s. 194-195
ISBN
  • 82-512-0546-8
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001316nam  22002171  450
*0016287
*00520110303233700.0
*008001019 2000           a     0    00nob 2
*015  $a0116713$bBIBBI
*020  $a82-512-0546-8$bib.
*08231$a633.1
*08231$a641.815$zh
*096  $aRM 641.815 U
*100 0$aUlltveit, Gudrun$d1934-$jn.
*245  $aKorn- og baketradisjoner$bkornets og bakingens kulturhistorie i Norge : tradisjonsoppskrifter fra hele landet$cGudrun Ulltveit
*260  $a[Oslo]$bDamm$c2002
*300  $a202 s.$bill. (noen kol.)
*440 0$aLevende norske tradisjoner
*505  $aBibliografi: s. 194-195
*520  $aDenne boken tar for seg de mange skikkene og tradisjonene som knytter seg til korn, mel og baking. Den retter seg mot kulturhistorisk interesserte og matglade mennesker. Av mel og korn er det grenseløst mye velsmakende bakverk og annet man kan lage, og boken gjengir et stort utvalg tradisjonsoppskrifter fra mange kanter av landet. Siden våre baketradisjoner også har vært påvirket utenfra i mange år, finner man også et utvalg oppskrifter fra andre land som er med på å føre tradisjonene videre. Forfatteren har også skrevet Norsk mat gjennom tidene og Ville bær. Rikt illustrert. Stikkordregister.
*650 1$aBaking$1641.815$2BS$9nor
*650 2$aKorn$0landbruk$1633.1$2BS$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Sam Eyde videregående skoleRM 641.815 U