Forfatter
Tittel Korn- og baketradisjoner : kornets og bakingens kulturhistorie i Norge : tradisjonsoppskrifter fra hele landet
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
Noter Denne boken tar for seg de mange skikkene og tradisjonene som knytter seg til korn, mel og baking. Den retter seg mot kulturhistorisk interesserte og matglade mennesker. Av mel og korn er det grenseløst mye velsmakende bakverk og annet man kan lage, og boken gjengir et stort utvalg tradisjonsoppskrifter fra mange kanter av landet. Siden våre baketradisjoner også har vært påvirket utenfra i mange år, finner man også et utvalg oppskrifter fra andre land som er med på å føre tradisjonene videre. Forfatteren har også skrevet Norsk mat gjennom tidene og Ville bær. Rikt illustrert. Stikkordregister.
Bibliografi: s. 194-195
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001316nam 22002171 450
*0016287
*00520110303233700.0
*008001019 2000 a 0 00nob 2
*015 $a0116713$bBIBBI
*020 $a82-512-0546-8$bib.
*08231$a633.1
*08231$a641.815$zh
*096 $aRM 641.815 U
*100 0$aUlltveit, Gudrun$d1934-$jn.
*245 $aKorn- og baketradisjoner $bkornets og bakingens kulturhistorie i Norge : tradisjonsoppskrifter fra hele landet$cGudrun Ulltveit
*260 $a[Oslo]$bDamm$c2002
*300 $a202 s.$bill. (noen kol.)
*440 0$aLevende norske tradisjoner
*505 $aBibliografi: s. 194-195
*520 $aDenne boken tar for seg de mange skikkene og tradisjonene som knytter seg til korn, mel og baking. Den retter seg mot kulturhistorisk interesserte og matglade mennesker. Av mel og korn er det grenseløst mye velsmakende bakverk og annet man kan lage, og boken gjengir et stort utvalg tradisjonsoppskrifter fra mange kanter av landet. Siden våre baketradisjoner også har vært påvirket utenfra i mange år, finner man også et utvalg oppskrifter fra andre land som er med på å føre tradisjonene videre. Forfatteren har også skrevet Norsk mat gjennom tidene og Ville bær. Rikt illustrert. Stikkordregister.
*650 1$aBaking$1641.815$2BS$9nor
*650 2$aKorn$0landbruk$1633.1$2BS$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening